Meer vaardigheden

Content management
Mijn kracht ligt bij het maken, beheren, publiceren en optimaliseren van (offline en online) content. Van het verzinnen van een verleidelijke titel en een aantrekkelijke tekst tot het visualiseren en het maken van sterke social media berichten. 

Onderhoud, beheer en optimalisatie websites
Een website is zoals een huis: nooit helemaal af. Er is altijd wel iets wat je wilt aanpassen. Ik zorg ervoor om een website actueel en boeiend te houden. Dit doe ik door content te maken, door het gebruikersgemak te blijven testen en door informatie te verzamelen vanuit Google Analytics om zo de website naar een hoger level te tillen.

 

Social media strategie
Mensen denken vaak dat een social media berichtje zo gemaakt is. Dat klopt. Maar wordt het ook gelezen? Heb je bereik? Wat is het doel van een bericht? Het begint allemaal met het maken van een strategie. 

 

Interne communicatie
Wat vaak wordt vergeten binnen organisaties is het informeren van de eigen medewerkers. Iets wat ik juist graag doe: creëren van verbinding en betrokkenheid. In de vorm van mailings, flyers, nieuwsbrieven en ook berichten op whiteboards. Op die manier maak je fans van je medewerkers. Zij zijn immers het gezicht van je organisatie.

 

Analyseren
Hoe vaak wordt een artikel bekeken, hoe groot is bereik, hoeveel bezoekers komen op de pagina en hoeveel bounces zijn er? Meten is weten. Statistieken, cijfers, grafieken: daar word ik blij van. Het geeft mij een kick als blijkt dat de gewenste doelstellingen zijn bereikt.

 

Fotografie
Fotografie is voor mij een manier van ontspanning en ik kan er mijn creativiteit in kwijt. Het geeft me veel energie om bijzondere momenten vast te leggen. Waar ik ben, is mijn camera ook. 

 

Schrijven
Het is mijn doel om teksten te schrijven die voor iedereen te begrijpen zijn en prettig zijn om te lezen. Als ‘taalnerd’ speel ik graag met woorden, signaleer ik snel stijl-, spel- of grammaticafouten en kan ik technische teksten ombouwen naar een prettig leesbare inhoud. Ik schrijf pakkende teksten die voor elke doelgroep en elk platform anders is.